Garantievoorwaarden aankoop auto Autohûs Haren

expect the unexpected

Geen
garantie

U koopt een auto van Autohûs Haren zo scherp mogelijk en accepteert dat u de auto meeneemt zoals hij is op moment van aankoop. Eventueel aanwezige gebreken accepteert u en u gaat ermee akkoord geen aanspraak te kunnen maken op welke vorm van coulance of garantie dan ook als er zich in de toekomst problemen met de auto voordoen.

€0,00

Autohûs SELECT
garantie

U koopt een auto die volledig wordt klaargemaakt in onze garage. Een beurt die volgens fabrieksschema nodig is wordt uitgevoerd tezamen met een nieuwe APK en alle zaken die aandacht nodig hebben voordat de volgende onderhoudsbeurt nodig is. Daarbij hebben banden minimaal 3 mm profiel.

Voor auto's die jonger zijn dan 5 jaar én minder dan 200.00 km gereden hebben krijgt u in dit pakket 6 maanden garantie die gelijk is aan de Bovag garantie.

Voor auto's die ouder zijn dan 5 jaar en/of méér hebben gereden dan 200.00 km krijgt u in dit pakket 3 maanden garantie op het inwendig in orde zijn van de motor en de versnellingsbak.

€1250,00

Autohûs zekerheid

U koopt voor een scherpe prijs een auto van Autohûs Haren zonder afleverpakket.

U neemt de auto mee zoals hij is op het moment van de aankoop maar u koopt 3 maanden garantie op het inwendig in orde zijn van de motor en de versnellingsbak.

€250,00